top of page

BODYMIND ENERGY BALANCING

BodyMind Energy Balancing -metodi
poistaa fyysistä, tunneperäistä ja henkistä stressiä.

Käyttämäni BodyMind Energy Balancing -metodi on kehitetty poistamaan fyysistä, tunneperäistä ja henkistä stressiä. Kun stressi poistuu, keho alkaa korjata itse itseään. Hoidolla pyritään siis palauttamaan keho sen luonnolliseen olotilaan.

Tähän hoitomenetelmään on valittu yli 30 eri hoitomuodon parhaiksi osoittautuneet tekniikat. Hoitovaikutuksen teho perustuu suureksi osaksi siihen, että sillä vaikutetaan autonomiseen hermostoon hermojärjestelmän kautta. Tällöin sympaattisen hermoston stressitila alkaa purkautua ja parasympaattinen hermosto aktivoituu, jolloin kehon oma paraneminen pääsee toimimaan.


Hoitoon tullessasi ota mukaan rennot vaatteet ja varaa loppupäivä rentoutumiseen. Hoidon vaikutus jatkuu seuraavat 3 – 5 päivää, varsinkin ensimmäisenä yönä hoidon jälkeen, kun keho kunnolla rentoutuu.

Vuosien opiskelun ja testauksen tuloksena siitä on muodostunut tehokas ja lempeä hoitomuoto, josta on saatu apua monentyyppisissä ongelmissa:

  • asentovirheet

  • kivut ja säryt

  • tunnetason ongelmat

  • immuunijärjestelmän häiriöt ja heikkoudet

  • elimelliset häiriöt

  • stressi

  • unettomuus

 

Energiahoito on lempeä ja tehokas tapa purkaa kehossa ja mielessä olevaa stressiä ja energiatukoksia. Hoito vaikuttaa tietoisen mielen ohi suoraan autonomiseen hermostoon purkaen kroonista stressitilaa ja jännityksiä sekä aktivoiden parasympaattista hermostoa. Tämä vaikuttaa kehoon hyvin kokonaisvaltaisesti, minkä seurauksena kehon luontaiset paranemismekanismit vahvistuvat. Energiahoidosta voidaan myös sanoa, että siinä avataan ja tasapainotetaan kehon energiakiertoa sekä puretaan fysiologista ja emotionaalista stressiä, mikä vapauttaa esteitä kehon oman paranemisprosessin tieltä.

Hoitomuoto on täysin turvallinen, sillä hoidossa kaikki tapahtuu hoidettavan kehon ja mielen sallimassa tahdissa niiden omilla ehdoilla.

Energiahoito vaikuttaa kokonaisvaltaisesti, mutta asiakkaan tarpeen mukaan hoitoa painotetaan enemmän fyysisen kehon tai tunnepuolen hoitoon. Esimerkiksi asentovirheitä hoidetaan siten, että asentovirheet ensin mitataan, minkä jälkeen niitä korjataan energeettisellä jäsenkorjauksella. Energeettisessä jäsenkorjauksessa puretaan fysiologista stressiä lempeillä energiahoitotekniikoilla, mikä hellittää kipua ja syvien lihasten jännitystä. Tunnepuolen hoidossa puolestaan vapautetaan tunnelukkoja ja emotionaalista stressiä erityisesti hermoston kautta vaikuttavilla tekniikoilla.

Jokainen energiahoito toteutuu kuitenkin eri tavalla, sillä energiahoitaja räätälöi ja toteuttaa hoidon yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Niinpä hoidossa saatetaan käyttää useaa eri energiahoitotekniikkaa hoidettavan tarpeiden mukaan.

Mittaamme hoidon etenemistä hoidon aikana sekä hoitokertojen välillä.

bottom of page