top of page

OMA POLKUNI

Pitkän linjan yrittäjyydestä burnoutin kautta energiahoitajaksi.

Olen Tapio Olsonen. Nykyään asun Sysmän Rapalassa, jonne muutin vuonna 2018.

 

Olen tehnyt pitkän työuran oman yrityksen vetäjänä, joka onnistui kohtuullisesti, kun oli lapsena kasvanut suorittamisen asenteeseen. Vuonna 2017 pääsin yrityksestäni eroon ja huomasin ajaneeni itseni täydelliseen burnouttiin. Kesti kolme vuotta , että sain fysiikan taas jotenkin toimimaan nukkumalla todella pitkiä yöunia ja kuntoilemalla rauhallisesti metsäpoluilla.

 

Vuonna 2020 nousivat lapsuuden traumat esiin ja selvisi syy, miksi minusta oli tullut viimeisen päälle suorittaja. Tästä alkoi avun etsiminen traumojen purkuun. Olennaisena apuna oli energiahoidot, joista sain vinkin silloiselta terapeutiltani. Koska hoidot olivat todella tehokkaita ja mielenkiintoisia ja ne auttoivat minua huimasti eteenpäin polullani, niin kouluttauduin itsekin hoitajaksi.  

Tietoinen energiahoitaja -koulutus on ollut todellinen syväsukellus ihmisen hienovaraiseen olemukseen ja kaikkien olemuksen tasojen ymmärtämiseen sekä vuorovaikutukseen keskenään. Sekä myös kaiken ihmisen ulkopuolisen vuorovaikutukseen ihmisyydessä. Tämän koulutuksen myötä on käsitykseni siitä, kuinka voin tukea kanssakulkijoitani eheytymään elämässään syventynyt huomattavasti. Tämän koulutuksen ansiosta olen saanut eväät syvällisempään hoitotyöskentelyyn varsinkin Bodymind Energy Balancing -hoidossa.

tapsanhoito_tapioolsonen_IMG_0410

ENERGIAHOITAJAN KOULUTUKSENI

Koulutus
bottom of page