top of page

KUINKA
VALMISTAUTUA?

Energiahoidot ovat turvallisia ja ehdottoman luottamuksellisia. Olet hyvissä käsissä.

Kuinka minä hoidan?

Kun hoitaa ja kouluttautuu jatkuvasti kehittyy niin hoidot kuin hoitajakin. On tullut lisää ymmärrystä ja eri näkökulmia kehon toiminnasta sekä lisää tekniikoita, millä auttaa hoidettavaa. Käytän niitä siten, että ne tukevat asiakkaan eheytymistä. Varsinkin Tietoinen Energiahoitaja -koulutus on antanut paljon eväitä hyvään ennakkovalmistautumiseen ja persoonansa syrjäänlaittamiseen, jolloin asiakaskin saa hoidon aikana parhaan mahdollisen hyödyn.

 

Koska koulutuksia on takana tuonkin verran, on hoidoissa toki runko miten etenen, mutta enenevissä määrin hoitotilanteista on tullut yksilöllisempiä. Olemmehan kaikki ainutlaatuisia ja ainutkertaisia olentoja, jolloin hoidotkin ovat hyvin yksilöllisiä ja joka kerta erilaisia. Myös meidän olemuksemme muuttuu jatkuvasti elämän edetessä, niin silloin on hoidettava vain sitä, mikä siinä hetkessä haluaa tulla hoidetuksi. Hoito tehdään aina vaatteet päällä, osin seisaaltaan ja osin hoitopöydällä maaten. Välitän energiaa enkä juurikaan edes koske kehoosi.

Meillä on tavattoman viisas keho. Eikä vaan keho, vaan koko olemus. Jos me pysähtyisimme kuuntelemaan kehon viestejä,  emme niin helposti sairastuisi ja paranisimmekin nopeammin. Kehollamme on kyky parantaa itsensä, jos annamme sille mahdollisuuden. Se lähtee siitä, että hiljennymme ja alamme tarkkailla mitä meissä tapahtuu. Kehon kieli on tuntemukset – kipu jo kertoo, että jotain tarttis tehdä ja äkkiä.

Kuinka sinun on hyvä valmistautua hoitoon?

 

Jotta saisit parhaan mahdollisen hyödyn hoidostasi, ota päällesi rennot ja mukavat vaatteet, joissa sinun on mukava olla hoidon aikana. Kiireetön ja avoin mieli myös edesauttaa asiaa.

Hoito on vuorovaikutteista ja etenee sen mukaan mitä kehosi haluaa ja mitä hoidon aikana nousee esiin. Myös tunteita saattaa nousta esiin ja ne vaikuttavat paljon hoidon kulkuun, koska kehon stressien syynä yleensä aina on purkamattomat tunnereaktiot. Niiden esiintuloa ei kannata ollenkaan jännittää, koska niiden purkaminen käy varsin vaivattomasti. Hoito on ehdottoman turvallinen. Hoidossa ei väännetä ja käännetä eikä naksauteta millään lailla.

Hoito on ehdottoman luottamuksellinen ja kaikki mitä puhutaan jää hoitohuoneeseen. Tahdon luoda sinulle turvallisen ja luottavaisen olon, koska sillä on suuri vaikutus hoidon tehoon.

Varaa mielellään kiireetöntä aikaa hoitopäivälle, sillä hoitovaikutus kestää 3–7 päivää ja varsinkin ensimmäisenä yönä, kun keho rentoutuu kunnolla. Hoidon aikana saattaa tulla joitakin reaktioita, kuten kehollisia tuntemuksia, tai tunteita voi nousta pintaan. Reaktiot tarkoittavat sitä, että keho ja autonominen hermosto ottavat hoitoa vastaan, keho prosessoi, stressiä purkautuu ja positiivisia muutoksia tapahtuu. Hoidon jälkeen kannattaakin juoda paljon vettä ja varata itselle rauhallista aikaa.

Hoitoja tehdessäni olen rinnallakulkija ja kuuntelija, joka hoitaa sinua – sinun ja kehosi ehdoilla. Lämpimästi tervetuloa energiahoitoon!

bottom of page